Kosten bouwtekening

 
 
Kosten bouwtekening.jpg

Bouwtekening laten maken kosten

Een bouwtekening laten maken kan bij ons vanaf €500 excl BTW. Echter kunnen de kosten voor een bouwtekening enorm variëren. Afhankelijk van jouw wensen kunnen wij beginnen met tekenen, hoe duidelijker je bent met eisen en wensen des te voordeliger de bouwtekening. Als je een duidelijke opdracht met de gewenste details aanlevert kunnen wij direct starten met het maken van een schets. Een duidelijke opdracht scheelt ons veel tijd bij het uitwerken van al jouw wensen.

Wij houden niet van verassingen en willen je dan ook altijd een duidelijk inzicht bieden in de kosten van een bouwtekening. Daarom kan je altijd contact met ons opnemen voor een afspraak. Als we telefonisch geen accurate inschatting van de kosten kunnen maken dan spreken we graag eens af voor het verduidelijken van alle wensen om vervolgens een offerte op te stellen.


Waarvan zijn de kosten afhankelijk?

Bij het maken van een inschatting wordt er rekening gehouden met een aantal factoren. Hieronder hebben we deze op een rijtje gezet om de kosten opbouw te verduidelijken.

Gewenste details

Hoe meer detail het project hebben, des te meer werk dit voor de tekenaar zal zijn. Een bouwtekening met veel gewenste details is dan ook duurder dan een simpele bouwtekening. Als we over details praten dan hebben we het over isolatie, stopcontacten, verschillende hoogtes en andere installaties.

Gewenste ontwerp

Hoe complex is het ontwerp? Hoe meer rondingen en hoeken het project heeft, hoe duurder een bouwtekening is. Bij complexe ontwerpen is een bouwkundig tekenaar simpelweg een stuk langer bezig met het uitwerken van alle gegevens. Hierdoor worden de kosten hoger.

Opdrachtomschrijving

Wanneer de opdracht direct duidelijk is en alle wensen goed worden gecommuniceerd zal de bouwtekening maken minder tijd kosten en dus ook voordeliger zijn. Probeer daarom je wensen altijd zo duidelijk mogelijk over te brengen. Zo kunnen wij efficiënt aan het werk met het maken van de bouwtekening.


Bouwtekening laten maken.jpg

Bouwtekening laten maken

Een duidelijke bouwtekening laten maken voor een (ver)bouwproject? Wij zijn specialist in het maken van bouwkundige tekeningen die tot in detail netjes zijn afgewerkt. Onze bouwtekeningen voldoen aan alle eisen om een omgevingsvergunning aan te vragen. Wil je direct een bouwtekening laten maken? Een offerte aanvragen? Of advies vragen? Neem telefonisch contact op via 06 20 100 530 of 010 261 34 48. Liever mailen? Dat kan naar info@roanbouwvergunningen.nl.