Bouwen zonder zorgen...

 
 
 
Banner house hills_Tekengebied 1.png

Welkom!

Zijn mijn (ver)bouwplannen vergunningplichtig? Waar moet een dergelijk vergunning aangevraagd worden? Wat zijn de kosten van een bouwvergunning? Hoelang duurt het voordat ik de bouwvergunning ontvang? Zomaar enkele vragen die wellicht bij u opkomen als u bouw- of verbouwplannen heeft. Bij veel bouwwerkzaamheden in Nederland is een omgevingsvergunning verplicht ook voor het doorvoeren van bepaalde wijzigingen aan uw woning of vastgoed. De plannen moeten namelijk passen in het bestemmingsplan van de gemeente en voldoen aan zogenoemde eisen van de welstand.

RoAn helpt en ontzorgt u graag op dit gebied! Door de jarenlange ervaring met het aanvragen van bouwvergunningen en met het maken van bouwkundige tekeningen bent u bij ons aan hét juiste adres. RoAn Bouwvergunningen staat voor duidelijke afspraken en een efficiënte aanpak!

 

 

Over ons

Wij zijn een jong bedrijf dat bouwvergunningen voor zowel particulieren als bedrijven aanvraagt en verzorgt. Aangezien deze procedures veelal ingewikkeld zijn en iedere gemeente volgens eigen procedures handelt, vraagt dit om gedegen kennis. RoAn Bouwvergunningen is in staat het gehele proces van bouwplan tot bouwvergunning van u over te nemen. Denk hierbij aan het aanvragen van essentiële bouwstukken bij de desbetreffende gemeente, het maken van nieuwe bouwtekeningen en het verzorgen van constructieve gegevens.

 

Onze klanten

 
Uw bouwproject is onze zorg!
— André van der Have
 
 
Happy customers banner 8.jpg