Bouwkundige tekening laten maken

Van plan om een specialist in te schakelen voor het laten maken van een bouwkundige tekening? Zoek niet verder! RoAn Bouwvergunningen heeft namelijk jarenlange ervaring als bouwkundig tekenbureau en weet als geen ander jouw wensen uit te werken tot een professionele bouwtekening.

Onze bouwtekeningen geven inzicht in de maatvoering, indeling van het gebouw, constructieve opzet en benodigde materialen. Zo weet de partij die je inschakelt voor de bouw precies wat jouw wensen zijn. Door al jouw wensen en eisen duidelijk voor u op papier te zetten worden misverstanden en bouwfouten voorkomen.

Onze werkwijze

Bij RoAn Bouwvergunningen werken wij het liefst zo veel mogelijk digitaal bij het maken van een bouwkundige tekening. Door al jouw wensen telefonisch en per mail te bespreken is het voor ons mogelijk om online de opdracht af te ronden. Ga je liever eens met ons rond de tafel zitten? Dat is natuurlijk geen probleem. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Om te beginnen vragen wij altijd naar jouw projectgegevens. Eventuele tekeningen en/of schetsen kun je scannen en mailen. Op basis van het soort project, de afmetingen en jouw wensen weten wij vaak al een duidelijke bouwtekening te maken. Onze bouwtekeningen voldoen altijd aan de eisen voor het aanvragen van een omgevingsvergunning.

Waarom een bouwkundige tekening laten maken?

Een professional inschakelen voor een bouwkundige tekening zorgt ervoor dat al jouw wensen en eisen op papier vastgelegd worden. Een duidelijke bouwtekening bestaat uit de indeling van het gebouw, de maatvoering, de constructieve opzet en de benodigde bouwmaterialen.

Wat kost een bouwkundige tekening?

Voor zowel kleine- als grote (ver)bouwprojecten is het laten maken van een bouwkundige tekening een verstandige keuze. Bij ons kun je een gedetailleerde bouwtekening laten maken vanaf €500 excl BTW. Deze bouwtekeningen voldoen aan de eisen om een omgevingsvergunning aan te vragen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Binnen 2 minuten aangevraagd, gemakkelijk en snel!

Vorige
Vorige

Wat kost een omgevingsvergunning?

Volgende
Volgende

Bouwtekening aanbouw laten maken?